Bungalows met sloep
Bungalow advies op maat 038-3856300 | |

Zeillessen

Zeillessen
De Twirre Watersportcentrum

Tijdens het zomerseizoen geven we zeilcursussen voor de optimist, de laser-pico en de valk. Een cursusweek bestaat uit vijf ochtenden van 10.00-13.00 uur of vijf middagen van 14.00-17.00 uur. Als cwo zeilschool werken we met cwo gecertificeerde instructeurs.

Optimistencursus:

Voor de cursist van 7 t/m 12 jaar. De beginners leren de basisbeginselen van het zeilen. Terwijl de gevorderden verder gaan met hun CWO 2 of CWO 3 diploma. Iedere cursist beschikt over zijn "eigen" optimist. De kosten bedragen € 155,00 per cursist. Meer info op www.detwirre.nl.

Laser-picocursus:

Deze cursus is geschikt voor de leeftijdsgroep van 13 t/m 15 jaar of de gevorderde optimistzeiler (CWO 2 of 3 diploma). De laser-pico is een zwaardboot met een grootzeil en een fok, waarin met 2 cursisten wordt gevaren. De kosten bedragen € 155,00 per cursist. Meer info op www.detwirre.nl.

Valkcursus:

Deze cursus is geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen. De lessen worden gegeven in een valk, een open zeilboot, waarin met maximaal 4 cursisten wordt gevaren. De kosten bedragen € 160,00 per cursist. Meer info op www.detwirre.nl.

We hebben onze Opstapplaats in het park aan de kade van Buitenplaats It Wiid bij het bord van Watersportcentrum De Twirre.

Let op: In de meivakantie is er geen laser-picocursus.

Interessant voor gezinnen: Groepskorting!

De kinderen in een optimist en ouders naar de valkcursus. Graag tot ziens bij Zeilschool De Twirre!

Diploma’s

Aan het eind van de cursus ontvangt u een vorderingenstaat of CWO diploma. Aan de hand van de vorderingenstaat kan bij een volgende cursus de draad zo weer worden opgepakt. Voor informatie over de inhoud en de mogelijkheden van een CWO diploma kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Bij de les inbegrepen:
  • Deskundige begeleiding van een zeilinstructeur
  • Gebruik van een optimist/poly-valk met inventaris
  • Een werkmap voor aanvang van de cursus √ Gebruik van leskaarten
  • Gebruik van zwemvesten
  • Een consumptie voor onderweg
Begeleid zeilen

Wilt u kennis maken met zeilen, twijfelt u nog aan uw eigen zeilkwaliteiten of wilt u er op uw gemak een dagje tussen uit, dan is het ‘begeleid zeilen’ iets voor u. Met maximaal 4 personen gaat u, met een schipper, een leuke dagtocht maken. De kosten bedragen 125 euro per boot. Meer info in de brochure Begeleid Zeilen.

Hebt u vragen naar aanleiding van deze brochure? Neem dan contact op met watersportcentrum De Twirre 0511 539732. Kijk ook eens op www.detwirre.nl.

Contactgegevens

Bungalows met sloep
Bungalowpark It Wiid
Koaidyk 8
9264 TP Eernewoude
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier

Copyright: Recreamax B.V. 2022